Féltonnás bomba Csepelen

bomba
2022 december 20., 21:03

Ötszáz kilós második világháborús amerikai légibombát találtak kedd este a csepeli Petróleum-öbölben, írja az MTI. A bombát várhatóan csütörtökön hatástalanítják, ezért a rendőrség addig lezárja Csepel-Ófalu egy részét.

A közlemény szerint a bombát medertisztítás közben találták egy hajó dolgozói. A rendőrség közel 1 kilométeres körzetben zárja majd le a területet a csepeli Színesfém, Teller Ede és Petróleum utcák által határolt területen, valamint a budai oldalon az Árasztó út környékén levő, elsősorban ipari épületeket. Mindez csütörtök este történik majd így néhány órára, hogy biztonságosan tudják hatástalanítani a szerkezetet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.