18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Késsel és baltával ölt meg egy nő egy férfit Budapesten

bűnügy
2022 december 20., 14:40
comments 3

Vádat emelt egy 41 éves nővel szemben a Fővárosi Főügyészség, aki tavaly februárban késsel és baltával rátámadva megölte élettársát Budapest II. kerületében, olvasható az Ügyészség közleményében.

A vádirat szerint a férfi és a nő sokat veszekedett, többször előfordult köztük bántalmazás, de egyikőjük sem tett feljelentést. Pontosan nem ismert előzmények után a nő megtámadta a sértettet, egy késsel és egy baltával brutálisan bántalmazta, az áldozat a helyszínen elhunyt.

A nő letartóztatásban van, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és információs rendszer megsértésének vétsége miatt emeltek vádat ellene.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.