Megkéselte volt feleségét és annak élettársát egy férfi Budapesten

bűnügy
2022 december 20., 10:18
comments 1

Életveszélyes sérülésekkel ápolják egy kedd reggeli budapesti késelés egyik áldozatát. A BRFK tájékoztatása szerint egy férfi reggel fél hét körül a XVI. kerület Arany János utcában, egy áruház mögött késelte meg volt feleségét és annak élettársát. A támadó a megszúrt férfi kocsijával menekült el a helyszínről, hogy aztán a közelben felgyújtsa és hátrahagyja a járművet.

A XVI. kerületi Arany János utca, itt késelte meg volt feleségét és annak élettársát egy áruház mögött 2022. december 20-án, reggel fél hét körül egy férfi.
photo_camera A XVI. kerületi Arany János utca, itt késelte meg volt feleségét és annak élettársát egy áruház mögött 2022. december 20-án, reggel fél hét körül egy férfi. Fotó: Google Street View

Két áldozata a közeli mentőállomásra ment be segítséget kérni, onnan szállították őket kórházba. A nő életveszélyes, a férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség hajtóvadászatot indított az elkövető ellen, aki aztán nem sokkal nyolc óra után önként feladta magát a XVI. kerületi rendőrkapitányságon. A BRFK életveszélyt okozó testi srétés és más bűncselekmények gyanújával indított nyomozást. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.