„Vannak, akiknek valóban semmi sem szent” – elloptak egy szamarat a szent család mellől Cegléden

filozófia
2022 december 20., 19:34

Elloptak egy szamarat a katolikus templom melletti jászolból, jelentette a Ceglédi Televízió bűnügyi riportja kedden. Habár a szamár nem sokkal az incidens után előkerült, a helyi művelődési központ vezetője szerint nem ez az első alkalom, hogy kiderül:

vannak, akiknek valóban semmi sem szent.

A ceglédi Szamár
photo_camera A ceglédi szamár Fotó: Screenshot / Ceglédi Televízió

A szent család mellől elkóborolt állatot a csatorna szerint a Ceglédi Televízió épülete előtt tette le valaki, így hamar visszakerülhetett a helyére, bár a riport kedvéért kis időre mégis kivették onnan:

A ceglédi Szamár
photo_camera Szamár és emberek Fotó: Screenshot / Ceglédi Televízió

A művelődési központ vezetője két ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, mert szerinte

„vannak a viccek, és van a vicceknek a határa, és ez annak a határa".

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.