„Táncolj!” – kiabált rá Megan Thee Stallionra, majd ötször rálőtt

KULTÚRA
2022 december 24., 14:59

Húsz évnél hosszabb büntetést is kiszabhatnak Tory Lanezre, a harmincéves kanadai rapperre, akiről az esküdtszék kimondta, hogy ő lőtte lábon 2020 júliusában a 27 éves Grammy-díjas sztárt, Megan Thee Stalliont egy Hollywood Hills-i partiban.

Megan Thee Stallion a 2022-es IHeartRadio Music Festivalon a nevadai Las Vegasban.
photo_camera Megan Thee Stallion a 2022-es IHeartRadio Music Festivalon a nevadai Las Vegasban Fotó: MATT WINKELMEYER/Getty Images via AFP

Megan Thee Stallion vallomása szerint az eredetileg Daystar Peterson névre hallgató Lanez azon dühödött fel, hogy leszólta a zenei tehetségét. Öt lövést adott le rá, miközben azt kiabálta, hogy "Táncolj!". Az egyik golyó eltalálta Megan Thee Stallion lábfejét, a repeszeit nem is mind sikerült kiműteni.

Megan Thee Stallion vallomása szerint Lanez ezután egymillió dollárt ajánlott neki, hogy hallgasson, mert amúgy éppen egy fegyveres szabálysértés miatti próbaidejét töltötte. Megan Thee Stallion ezért először azt mondta a rendőröknek, hogy üvegszilánkok vágták meg a lábát.

Tory Lanez, született Daystar Peterson a 2022-es Parlor Games celebkosármeccsen, szintén Las Vegasban, fél évvel korábban.
photo_camera Tory Lanez, született Daystar Peterson a 2022-es Parlor Games celebkosármeccsen, szintén Las Vegasban, fél évvel korábban Fotó: GREG DOHERTY/Getty Images via AFP

Lanez tagadta, hogy vitája lett volna művésztársával, védője, George Mgdesyan pedig azzal érvelt, hogy a nyomozást teljesen elszúrták, és Megan Thee Stalliont valójában a barátja, Kelsey Harris lőtte lábon, féltékenységből. Megan Thee Stallion a vallomásában elismerte, hogy "intim viszonyban" volt Lanezzel. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.