Hónapokkal ezelőtt ellopták, de a szilvesztert már talán otthon töltheti a boldogtalan ötméteres piton

ÁLLAT
2022 december 25., 12:03

Állatmenhelyen kötött ki egy közel ötméteres piton a texasi Austinban, amelyet hónapok óta kerestek a gazdái. A CNN szerint az állatmenhely hétfőn kapott hívást egy óriási albínó kígyóról, amely a menhely szóvivője szerint „elég boldogtalannak tűnt”, ezért tudták elkapni.

photo_camera Az ellopott ötméteres piton Fotó: Austin Animal Center

Az alacsony hőmérséklet miatt ugyanis levert volt a kígyó ahhoz, hogy megtalálói elkaphassák és bezárhassák egy garázsba az állatmentők érkezéséig. Facebook-bejegyzések szerint a kígyó július óta kóborolhatott a környéken. A Nextdoor közösségi alkalmazásban valakik jelezték, hazavárják a pitont, azt ugyanis valaki kilopta az autójukból.

A menhelyről ideiglenesen az austini állatkertbe viszik a kígyót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.