Sütőben felejtett ételek, adventi koszorúk, sőt sírhely is okozott tüzet szenteste

tűz
2022 december 25., 08:40
comments 1

December 24-én sem unatkoztak a tűzoltók: összesen 190 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez, ebből 129 esetben tűzoltói beavatkozásra volt szükség, közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Szombaton 32 tűzhöz riasztották a tűzoltókat, 24 épület gyulladt ki, 97 alkalommal műszaki mentést kellett végezniük. Négy helyen az adventi koszorú gyulladt meg – az egyik oltás közben egy tűzoltó is megsérült –, Csornán, a temetőben egy sírhely gyulladt ki a koszorú miatt, emellett kisebb tüzeket okoztak sütőben felejtett ételek, cserépkályhák, kazánok, díszpárnák és egy elemes gyerekjáték. A katasztrófavédelem a tüzek következtében

két macska haláláról számolt be,komolyabb emberi sérülésekről nem.

Szombat este azonban halálos vonatgázolás történt az alföldi Kengyelen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.