Agresszív vaddisznó támadta meg a kínai biztonsági őrt, Reszkessetek, betörők! szintű karácsonyi film lett belőle

ÁLLAT
2022 december 27., 13:27

Valami van a kínai vaddisznók és a kínai biztonsági őrök között.

Alig két hete, hogy az ilyesmire fogékonyak megismerhették a kínai vaddisznók Orbán Viktorát, aki lendületes mozgással bontott le egy kordont, miközben félholtra ijesztette a szolgálatot teljesítő kommunistát:

link Forrás

Mint látható, ez a vagyonvédelmi szakember olcsón megúszta, az állat figyelme igen hamar átterelődött a polgári engedetlenség tárgyára, vagyis a kordonra.

De nem mindegyik kollégája ennyire mázlista.

Milyen videó kezdett ugyanis ma terjedni a Redditen? Pont ugyanilyen tematikájú, de a korábbinál is sokkal, de sokkal viccesebb.

link Forrás

Pedig milyen egyértelműen indult minden: a Vaddisznó az észlelést követő 10 másodpercen belül földre vitte, majd az orrával a földön hengergetve látszatra jól megzrínyizte az Őrt.

De a Hős Vagyonvédő nem halt bele, sőt még csak nem is adta fel! Előbb taktikusan elszasszézott a következő támadás elől, majd megkereste a gumibotját vagy viperáját, és előadott egy rövid, de igen kifejező, Buster Keaton-os ihletésű bikaviadal-paródiát.

A disznó azonban nem értékelte az interraciális kulturális appropriációt és minden eddiginél hatásosabb rohammal földre vitte a fickót, akinek ezután nem volt maradása az így kialakult kommunikációs térben.

Hát így néz ki egy kortárs vadsertés-ember összecsapás.

Ha kíváncsi lennél további, még ennél is szórakoztatóbb állat-ember-csörtékre, csak pár kattintás ,és megveheted a 444 legfrissebb állatos könyvét, a Szily László által írt Idegtartást!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.