Eltűnt egy fogyatékossággal élő férfi Gödön

eltűnt
2022 december 29., 10:54

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözést indított egy fogyatékossággal élő férfi eltűnése miatt. Az 55 éves Horváth József 2022. december 28-án délelőtt hagyta el gödi otthonát, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A rendőrök azóta is keresik, ám hiába vetettek be szolgálati kutyákat, hőkamerát, segítettek a polgárőrök, egyelőre nem találják.

Horváth Józsefet keresi a Dunakeszi Rendőrkapitányság
photo_camera Horváth Józsefet keresi a Dunakeszi Rendőrkapitányság Fotó: police.hu

A kb. 150 cm magas, 80 kg súlyú, lassú, csoszogó járású férfi eltűnésekor sötétbarna ballonkabátot, fekete-piros kockás sapkát, kék sportcipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Horváth Józsefet felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112 központi segélyhívó számon.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.