Egy csetényi férfi részegen árokba tolatott egy lopott busszal

baleset
2023 január 02., 16:04

December 30-án éjszaka azzal hívták a rendőröket, hogy Csetényben egy ismeretlen tettes egy parkoló autóbusz ajtaját kinyitotta, majd a benne lévő indítókulccsal elindította a járművet, és az árokba tolatott vele.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a bejelentés után egy órán belül csetényi otthonában elfogták a 24 éves helyi lakost. Az intézkedés során a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív lett, ráadásul a férfinek egyáltalán nincs jogosítványa.

Előállították a Zirci Rendőrőrsre, és az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, majd a bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A tettes ellen járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés elkövetése miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek vele szemben. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.