Hoppál Péter egyetlen poszttal visszacsatolta Alsó-Baranyát

idióta rekordok
2023 január 02., 08:53
comments 13

Mi jut eszébe valakinek 2023. január 1-én az eurót ezen a napon bevezető és az Unió schengeni övezetéhez csatlakozó Horvátországról? Hoppál Péter volt kulturális államtitkárnak, a Fidesz-rendszer archetipikus káderének Baranya vármegye újraegyesítése. Ezt posztolta ugyanis a Facebookra az év első napjának utolsó perceiben:

link Forrás

Van viccesebb ennél a pszichózisnál?

Persze, hogy van, Hoppál ugyanis a reakciókat látva röntgenpontos kommentben találta meg a hibást:

"Ide irányították a balos komment hadsereget az euróért sírni (de nincs S@ros hálózat!) Ám van egy kis bibi: Medgyessyék már 2004-2005-re eurót ígértek 2002-ben. Vajon miért nem vezette be a baloldal 2005-2010 között, ha annyira szuper az euró???"

Mázlink van, ezt az évet sem kell már túlizgulni, már az első nap világos, mire szám1thatunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.