Bezárt a Petneházy Club Hotel és egy híres egri étterem

gazdaság
január 03., 06:17
comments 3

Egy ismert szálloda és egy ikonikus egri étterem zárta be kapuit 2023 első napjaiban.

A Petneházy Club Hotel Budapest határában, Hűvösvölgy közelében működött. Közleményükben azt írták, hogy „a jelenlegi gazdasági nehézségek sajnos nem teszik lehetővé a szálloda további működését a legjobb szándékunk ellenére sem”.

link Forrás

Az egri Hotel Senator Ház éttermét és szállodáját üzemelő házaspár már a nyáron kérte az épület tulajdonosát, az egri önkormányzatot, hogy közös megegyezéssel bontsák fel a bérleti szerződésüket. Az okok között megromlott egészségi állapotukat, a magas bérleti díjat, a magas árak miatti veszteséges működést, valamint a háború okozta bizonytalanságot említették.

A szálloda folytatja működését, az étterem bezárt.

(spabook.com, 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.