Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman

baleset
2023 január 03., 10:23
comments 28

Az ismert pornórendező, Pierre Woodman vezette azt a terepjárót, ami hétfő délután ütközött össze Budapest VIII. kerületében egy rendőrautóval, írja a Telex. A Népszínház utcában történt balesetben Woodman mellett két pornószínésznő, Liz Ocean és Lola Heart utazott.

A Baleset Info korábbi beszámolója szerint a rendőrautó épp a Blaha Lujza tér felé haladt, és egy villamost került ki, amikor a Kiss József utcából kihajtott a német rendszámú fekete BWM terepjáró. A két autó nagy erővel ütközött össze, az egyik rendőr keze megsérült, a terepjáróban utazó egyik nő pedig sokkos állapotba került, őt is kórházba szállították.

Szemtanúk szerint a rendőrautó megkülönböztető fényjelzést használt a baleset idején. A lap megkeresésére a rendőrség azt közölte, hogy a Kiss József utcából egy jobbról érkező személygépkocsi vezetője a tábla ellenére nem adta meg az elsőbbséget a rendőrautónak, és összeütköztek.

Twitteren Pierre Woodman is megerősítette, hogy balesetezett Budapesten:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.