Kilőtték a margitszigeti vaddisznót

ÁLLAT
január 04., 19:38
comments 15

Szerda kora délután vaddisznó kószált a Margitszigeten, emiatt lezárták az egészet, és értesítették az illetékes vadásztársaságot. Nem sokkal később a BRFK azt közölte, hogy a terület átvizsgálása során nem találták a vaddisznót, a szakember véleménye szerint a jól úszó állat már elhagyhatta a szigetet, ezért megszüntették a forgalomkorlátozást.

Aztán jött a fordulat: a BRFK újabb közleményei szerint

„a szigeten tovább járőröző rendőrök 19 órakor jelentették, hogy az állatot a vadász a Dunaparton három lövéssel kilőtte, a tetem a Pest felőli oldalon elmerült a folyóban.”

A rendőrség indoklása szerint a mintegy 150 kilogrammos állat kilövésére az emberek biztonsága érdekében volt szükség.

A címlapi kép illusztráció, Tihanyban készült, MTI

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt