Meghalt a betoncsőbe esett vietnami fiú

külföld
2023 január 04., 14:48
A mentőalakulat próbálja kimenteni a vietnámi fiú testét,2023. január 4-én
photo_camera Fotó: HANDOUT/AFP

Életét vesztette szerdán az a vietnami kisfiú, aki három napja egy hídépítkezésen egy földbe süllyesztett, 35 méter hosszú betoncső szűk nyílásán keresztül a mélybe esett - közölték a vietnami hatóságok.

A vietnami média szerdán arról számolt be, hogy a Nam nevű kisfiú kiszabadítására tett erőfeszítések nem jártak sikerrel, megállapították, hogy már nem él. A betoncsőbe esett gyereket csaknem száz órán keresztül próbálták kiszabadítani. Korábban Pham Minh Chinh vietnami kormányfő az országos mentőszolgálatot is arra utasította, hogy segítsenek a helyi mentőcsapatnak.

A mentőalakulatok továbbra is a holttest kiszabadításán fáradoznak, hogy a kisfiút el lehessen temetni - mondta a déli Dong Thap tartomány elnökhelyettese, Doan Tan Buu.

A fiú szombaton esett a 25 centiméter átmérőjű résbe a Mekong deltájánál fekvő tartomány egy hídépítkezésén, ahol társaival vashulladékot keresett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.