Megnézte a halott pápát, aztán nyers halat, kagylót és homárt evett Orbán, Anikó asszony viszont a lábasfejűekre szavazott

gasztronómia
2023 január 04., 09:32

Mit csinál Orbán miniszterelnök, amikor külföldön jár? Ezt sokan szeretnék tudni, főleg amikor Svájcba utazik, de a gasztrofixált olasz sajtó jóvoltából mi most legalább azt megtudhatjuk, hogy tegnap mit ebédelt a tengerparton. Orbán és felesége ugyanis Rómában tartózkodnak, Benedek expápa temetése miatt, és ha már ott vannak, táplálkoznak is.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.