Magatehetetlen állapotban vitték kórházba Eva Rezešovát, rá kellett törni a lakást

bulvár
január 05., 11:43
comments 6

December 14-én mentőegységek szálltak ki a kassai lakáshoz, ahol Eva Rezešová tartózkodott - írja a Paraméter.sk.

A szlovák Pluska forrása szerint a nő ittas állapotban hívta fel édesanyját azzal, hogy ártani akar magának, majd letette a telefont, édesanyja pedig már nem tudta visszahívni. Ekkor értesítette a mentőket, és mivel Rezešová nem reagált, a tűzoltók törték be a lakás ajtóját, akik eszméletlen állapotban találták a nőt.

A kassai rendőrség a lapnak megerősítette, hogy a mentőegységek december 14-én kiszálltak egy kassai lakáshoz, mert a bejelentő nem tudott kapcsolatba lépni az ott tartózkodó személlyel.

A Pluska forrására hivatkozva azt írja, Rezešovát kórházba szállították, ahol elismerte, hogy gyógyszereket vett be és alkoholt ivott rá. Végül december 19-én engedték haza. A nő családja nem kívánt nyilatkozni a lapnak.

Eva Rezešovát 2018-ban, hat börtönben töltött év után helyezték szabadlábra. A nőt közlekedési baleset okozása miatt ítélték el.

photo_camera Eva Rezesová a börtönbüntetésének kétharmadát letöltve, 6 év után a televíziójával a hóna alatt elhagyja a Nagy Ignác utcai fővárosi büntetés-végrehajtási intézetet 2018. augusztus 28-án. Fotó: Lakatos Péter/MTI/MTVA

A szlovák nőt jogerősen 9 év börtönre ítélték, de a jogszabályok szerint büntetése kétharmadának letöltése után szabadulhatott. A 2012 augusztusában történt baleset óta majdnem egyfolytában fogva tartották. A szabadon bocsátásra többek között az elítélt jó magaviselete miatt nyílt lehetőség.
Az eljárás adatai szerint Eva Rezešová 2012. augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán X5-ös BMW-jével ittasan, kb. 165 km-es óránkénti sebességgel hátulról belerohant az áldozatok Fiat Puntójában. A Fiat kigyulladt, a benne ülő két házaspár meghalt. Eva Rezesová – nagy értékű, biztonsági berendezésekkel jól felszerelt terepjárójában – enyhe sérüléseket szenvedett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.