A kétfarkúak szétosztották a Márki-Zay-féle kampányból megmaradt több százezer WC-papírt

belföld
2023 január 06., 10:23
comments 19

A tavalyi országgyűlési választásra készülő, a Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt vezette egyesült ellenzék a kampányban több százezer tekercs kormányellenes WC-papírt gyártott.

Hogy mitől ellenzéki egy WC-papír? Orbán-idézetek voltak rajta. Igényelni a kitorolheted.hu oldalon lehetett, csakhogy - áll a Kétfarkú Kutya Párt közleményében - ott azt írják: elfogyott.

Valójában nem fogyott el, a bődületes mennyiség raktárakban volt bespájzolva.

A készletet a Kétfarkú Kutya Pártnak maga a tulajdonos, egy meg nem nevezett magánszemély ajánlotta fel. A párt szerint a gyártásuk minimum 35 millió forint lehetett.

A készletből 90 ezer tekercset óvodák, bölcsődék, tanodák, egyházak, iskolák kaptak, és „titokban két rendőrőrs”. Azt írják, volt olyan kórház, ahová be kellett csempészniük az Orbán-ellenes WC-papírokat.

A maradék kordokumentum WC-papírt szétosztották.

„Mára a kormányellenes budipapír tényleg elfogyott, és a legjobb helyekre került. A Kutyapárt kijavította az értelmetlen ellenzéki pénzégetés útján elkövetett hibát” - zárták közleményüket.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.