A tömegbe hajtott egy traktor Spanyolországban, meghalt egy idős nő

külföld
2023 január 06., 16:38

Meghibásodhatott a fék, valószínűleg ezért hajtott a tömegbe egy traktor a háromkirályok napi felvonuláson a spanyolországi Marchena városában, nem messze Sevillától.

A csütörtök esti balesetben meghalt egy 72 éves nő, további 12-en pedig megsérültek. Ketten súlyos állapotban vannak, köztük egy kétéves gyerek, írja az El País.

A kontrollálatlan traktor végül a falnak ütközött.

link Forrás

A traktor vezetője nem fogyasztott alkoholt, és a drogtesztje is negatív lett, de a felvonuláshoz eleve csak szondáztatás után lehetett járművel csatlakozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.