Nem játsszák le az NFL-meccset, amelyiken szívrohamot kapott Damar Hamlin

sport
2023 január 06., 08:02
comments 1

Későbbi időpontban sem játsszák le azt az NFL-meccset, amelyiken szívrohamot kapott Damar Hamlin.

Hamlin egyik szurkolója kíván jobbulást a Highmark stadion előtti virrasztáson január 3-án
photo_camera Hamlin egyik szurkolója kíván jobbulást a Highmark stadion előtti virrasztáson január 3-án Fotó: TIMOTHY T LUDWIG/Getty Images via AFP

A 24 éves amerikai focista élő adásban esett össze hétfőn a Cincinnati Bengals-Buffalo Bills meccs első negyedében. Tee Higgins sisakja találta mellkason, először még talpra állt, majd hátraesett. Több mint harminc percig ápolták a pályán, a szívrohamot kapott játékost többször újraélesztették, majd kórházba szállították. Állapota javult, de még mindig kritikus.

A két csapat a mostani meccsüktől függetlenül is bejutott a rájátszásba. Az NFL döntését még a liga 32 csapata közül legalább 24-nek jóvá kell hagynia.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.