Válófélben lévő feleségét késelte meg egy férfi Győrben

bűnügy
2023 január 09., 08:41

A Győri Rendőrkapitányság január 5-én 13 óra körül kapott bejelentést arról, hogy Győrben, a Kiss János utcában lévő üzletben egy férfi megkéselt egy nőt. A 38 éves férfi a válófélben lévő feleségével a szalonban szóváltásba keveredett, aki az üzletből a férje elől az utcára menekült. A férfi a nő után ment, fellökte, majd többször megütötte az asszonyt, ezt követően pedig egy késsel sérülést okozott a fején.

A támadó fegyver
photo_camera A támadó fegyver Fotó: police.hu

A helyszínre érkező járőrök elfogták az agresszív férjet és előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették, majd súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A szárföldi férfit a Győri Járásbíróság 2023. január 7-én letartóztatta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.