A Túr folyóba hajtott kocsijával és meghalt egy férfi

baleset
2023 január 10., 18:15
comments 1

A Túr folyóba hajtott, majd elmerült egy személyautó a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Tisztaberek közelében, az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette - közölte a térségi rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedden.

A rendőröket a Túr gátőre még hétfőn értesítette arról, hogy a folyót átívelő híd lábánál egy gépjármű nyomait fedezte fel, amely a megáradt folyóba vezet. A helyszínre riasztott mentőegyesületek búvárjai átvizsgálták a folyószakaszt, és rövid időn belül megtalálták az elsüllyedt gépjárművet, utasterében pedig a jármű vezetőjének holttestét.

A sofőr eltűnését időközben a családtagjai is bejelentették a rendőrségen. Az eljárás eddigi adatai szerint 62 éves férfi vasárnap délután Sonkád irányából tartott Tisztaberekre, amikor eddig tisztázatlan okból nem az út vonalvezetésének megfelelően kanyarodott a hídra, lehajtott a védőgátról és a folyóba merült. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.