Annyit ivott a tapolcai férfi, hogy megtámadta a rajta segítő mentősöket

bűnügy
2023 január 10., 19:29

Részeg férfi támadt a rajta segítő mentősökre, számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán. Beszámoló szerint

„aggódó családja kérte a mentők gyors segítségét tegnap délután, ahhoz a 30 év körüli férfihez, aki elképesztő mennyiségű alkoholt fogyasztott tapolcai otthonában.”

A helyszínre érkező mentősök megvizsgálták a férfit, aki hirtelen kiabálva fenyegetni és ócsárolni kezdte az őt ellátó életmentőket." A mentősök türelemmel viselték a szidalmazást, mire a férfi ököllel támadt rájuk. „A rutinos életmentők szerencsére ki tudtak térni az ütések elől, majd azonnal elhagyták a helyszínt, és rendőrök segítségét kérték, akik percekben belül megérkeztek,” olvasható a posztban. Végül rendőri kísérettel szállították kórházba a férfit, aki még a kórházba vezető úton is megtorlással fenyegette a mentősöket, amiért segítettek rajta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.