Az ingyenreklám miatt lépteti fel a saját zenekarát Demeter Szilárd a PIM-ben

POLITIKA
január 10., 16:13
comments 36

„Le kell hozni Petőfit a magaskultúrából a tömegkultúrába. A Petőfi-szobor lábát le kell tenni a földre. Ha rockzenét hozol be a PIM-be, ráadásul olyan zenekarral, ahol a főigazgató basszusgitározik, az olyan üzenet, amire mindenki felkapja a fejét”, magyarázta Demeter Szilárd az Indexnek, hogy miért Demeter Szilárd saját zenekara, a Loyal Apples’ Club lép fel a Demeter Szilárd által vezetett Petőfi Irodalmi Múzeumban a Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára rendezett eseményén. Arra a kérdésre, hogy gerillamarketingnek szánta-e a saját bandája fellépését, azt válaszolta, hogy

„mondjuk úgy, hogy az ellenzéki sajtó elég kiszámíthatóan működik, de igen, ez volt a lényeg.”

Hozzátette: „a teljes ellenzéki sajtó szó szerint közölte az erről szóló Facebook-posztunkat. Tehát az üzenet anélkül ment át, hogy egy fillért is ki kellett volna érte fizetnünk.”

Tóth Gabit természetesen nem ezért hívták sztárvendégnek a koncertre, hanem mert nagyon jó énekesnő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.