Parragh László elkezdené az árstopok kivezetését

gazdaság
január 10., 10:14
comments 18

Interjút adott a Magyar Nemzetnek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, ebben többek között arról beszélt, hogy lassan itt az ideje nekilátni az árstopok kivezetésének.

photo_camera Parragh László Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Parragh László optimistán tekint a jövőbe, úgy véli, már látni a kedvezőbb előjeleket, még ha ezt jelenleg nem is érzékeli közvetlenül minden cég. Szerinte az inflációban is elérjük a csúcsot egy-két hónapon belül.

Az árstopok kivezetéséről azt mondta, kezdenek összeállni hozzá a szükséges feltételek. „Ilyen az infláció és a forint árfolyamának a kedvező alakulása, de ide sorolható a növekedés és a fogyasztás visszaesése is. Ez mind abba az irányba mutat, hogy újra kell gondolni az ársapkák fenntartását – mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt