Lemondott Szabó János, Hódmezővásárhely alpolgármestere

POLITIKA
2023 január 11., 17:42

Lemondott posztjáról Szabó János, Hódmezővásárhely fejlesztésekért és a működtetésért felelős alpolgármestere, aki mintegy másfél éven át közgyűlésen kívüli tagként látta el feladatát - írja az MTI. Szabó azt közölte Facebook-oldalán, hogy január 20-i hatállyal mond le posztjáról, és ezzel a lépéssel közéleti tevékenységétől is búcsút vesz.

Szabó János
photo_camera Szabó János Fotó: Facebook / Szabó János oldala

„Munkám során előnyben részesítettem a szakmai és az emberi szempontokat a politikaiakkal szemben. Figyelemmel, érdeklődéssel fordultam mindkét politikai oldal szereplői felé. Márki-Zay Péterrel nem volt és most sincs semmilyen konfliktusom. Péter heroikus küzdelméhez kívánok sok támogató jóakaratú embert és ebben teljes erkölcsi, eszmei és emberi támogatásomról biztosítom” - fogalmazott.

Szabó Jánost a hódmezővásárhelyi közgyűlés 2021. június 22-én választotta alpolgármesterré. Ezt megelőzően tanácsadóként segítette a város működését, részt vett az ingyenes buszjáratok elindításában is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.