Rendőrök elől menekült, villanyoszlopnak ment egy autó Ferencvárosban

bűnügy
2023 január 12., 15:18
comments 1

A kőbányai rendőrök délelőtt egy autó vezetőjét akarták igazoltatni a X. kerületben, a Száva utcában, mert arról érkezett bejelentés, hogy a férfi egy nőt üldöz. Az autós a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva elhajtott, a rendőrök fényjelzést és szirénát használva követték.

photo_camera Illusztráció: Maximilian Weber/Pixabay

A menekülő jármű 11:58-kor a IX. kerületi Epreserdő utcán két parkoló autónak ütközött, majd villanyoszlopnak csapódott. A mögötte érkező járőrautó már nem tudott időben lefékezni és nekiment. A balesetben senki sem sérült meg. A megállítani kívánt autó sofőrje megpróbált elfutni, de a rendőrök elfogták. Kiderült, hogy a 29 éves férfinek nincs jogosítványa, korábban el is tiltották a vezetéstől, és rongálás miatt körözték.

Az autóban ült egy 20 éves nő és 9 hónapos kislánya, akik szintén nem sérültek meg. A fiatal nő ellen lopás miatt volt érvényben elfogatóparancs. A gyereket a mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre kórházba vitték, a férfit és a nőt a X. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.