Paár Attillával közösen építheti meg Mészáros Lőrinc a Hungaroring új bejárati épületét

belföld
2023 január 13., 14:42
comments 7

A NER két legtöbbet foglalkoztatott magasépítő cége, a Mészáros Lőrinchez köthető Fejér BÁL és Paár Attila WHB-ja közösen építi meg a Hungaroring új bejárati épületét, összesen 3 milliárd 176 millió forintért, írja a K-Monitor.

Az alapító Mészáros Lőrinc – ahogy az MTI nevezte: – nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án.
photo_camera Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

A háromszintes épület hasznos alapterülete 1874,55 négyzetméter, kávézó, shop, porta és iroda is lesz benne. Mészárosékén kívül még egy érvénytelen ajánlat szerepelt a tenderen, a beruházást a magyar adófizetők finanszírozzák.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.