Úgy tűnik, Kanye West titokban feleségül vette az egyik alkalmazottját

bulvár
2023 január 13., 13:48
comments 3

Kanye West egy zártkörű ceremónián feleségül vette barátnőjét, Bianca Censorit - tudta meg a TMZ több forrásból. Censori évek óta West márkájánál, a Yeezynél dolgozik építészeti tervezőként (tehát nem regisztrált építész). A lap forrásai szerint viszont egyelőre még nem nyújtottak be házassági anyakönyvi kivonatot, ami hivatalossá tenné a frigyet.

Kanye West
photo_camera Kanye West Fotó: ANGELA WEISS/AFP

A sztár és Kim Kardashian válása két hónapja vált hivatalossá. A héten West már jegygyűrűt viselt, amikor a TMZ lefotózta Censorival a Beverly Hills-i Waldorf Astoriában, ezen kívül eddig még nem nagyon mutatkoztal együtt nyilvánosan. A rapper múlt hónapban adta ki a „Censori Overload” című számát, ami szintén az új feleségére utal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.