Rengeteg esőt, helyenként havat hozhat a hét eleje

Egymást érik a mediterrán ciklonok a hét elején az Időkép előrejelzése szerint. Az első már vasárnap este befutott, ennek láthatjuk eredményét, ha most kinézünk az ablakon. A sok csapadékhoz átmeneti lehűlés is kapcsolódik, észak felől sarkvidéki hideg levegő érkezik az országba, így a nyugati tájakat elérő nagy mennyiségű eső több helyen havas esővé, hóvá változhat.

Hóra nemcsak a hegyekben, de a nyugati síkvidéken is lehet számítani, akár több centire is, de mivel nem lesz fagypont alatt a hőmérséklet, megmaradni nem fog.

Az előrejelzés szerint a következő napokban marad a sok csapadék, de ez főleg eső formájában fog érkezni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt