Leégett egy élelmiszerbolt Alsóörsön, egy ember meghalt

tűz
2023 január 20., 12:34
comments 1

Kétezer négyzetméteren égett egy élelmiszerbolt csütörtök este Alsóörsön, írja a Blikk. A tűzben meghalt egy ember, aki oltani próbálta a lángokat. A lap azt írja, a viharos szél miatt nagyon gyorsan terjedt a tűz, ezért Balatonfűzfőről, Veszprémből, Pétfürdőről, Siófokról és Balatonfüredről is érkeztek tűzoltók a helyszínre.

Bolttűz Alsóörsön
photo_camera Bolttűz Alsóörsön Fotó: Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság

A Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság közlése szerint az alsóörsi Camping utcába kaptak riasztást, ahol több épület égett a Pelso Camping közvetlen szomszédságában. A tűz okát még vizsgálják. A Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság videót is megosztott az égő épületről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.