Megtalálták az eltűnt brit színész autóját a hegyen, ahonnan túrázni indult

külföld
2023 január 20., 12:13

A napokban eltűnt brit színész, Julian Sands autóját találták meg a kaliforniai Baldy-hegy közelében, írja a BBC, éppen ott, ahonnan a színész feltételezhetően túrázni indult múlt pénteken. A 65 éves Sands olyan filmekben játszott, mint a Szoba kilátással vagy a Gyilkos mezők.

A rendőrség csütörtökön közölte, hogy a rossz időjárási körülmények továbbra is nehezítik a keresést. Kaliforniát hetek óta viharok sújtják, százezrek maradtak áram nélkül, egész városrészek váltak lakhatatlanná. A heves esőzés miatti áradásokban sokan életüket vesztették, sokakat eltűntként keresnek. A környéken lavinaveszély van.

Sandsen kívül a hatóságok egy másik túrázót is keresnek, az ő eltűnését még hétfőn jelentették a San Gabriel-hegységben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.