Szexuális zaklatás miatt őrizetbe vették Dani Alvest

foci
január 20., 10:59
comments 3

Pénteken őrizetbe vették Dani Alves brazil válogatott labdarúgót Spanyolországban, mert tavaly év végén szexuálisan zaklathatott egy nőt egy barcelonai diszkóban, írja az MTI. A spanyol média szerint Alvest azzal vádolják, hogy a beleegyezése nélkül benyúlt a nő fehérneműjébe és fogdosni kezdte.

Alves szóvivője és maga a focista is tagadja a vádakat, sőt, egyenesen azt állítja, hogy sosem találkozott a nővel. A 39 éves Alves összesen negyvenhárom bajnokságon szerzett kupát, háromszoros Bajnokok Ligája-győztes, hatszoros spanyol-, kétszeres francia és egyszeres olasz bajnok, a brazil válogatottal két Konföderációs Kupát és két Copa Americát, illetve olimpiát is nyert. Tavaly július óta a mexikói UNAM játékosa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.