Állatkínzással vádolják, mert kirakta a tengerimalacait

bűnügy
január 21., 8:38
comments 7

Állatkínzással gyanúsítja a Soproni Rendőrkapitányság azt a 45 éves férfit, aki kirakta a tengerimalacait, írja a nyugat.hu. Még október végén tett feljelentést egy soproni nő, miután kutyasétáltatás közben Fertőboz közelében két gazdátlan tengerimalacot talált az aljnövényzetben. A bejelentés után állatkínzás miatt indult nyomozás, a rendőrök hamarosan be is azonosították a tengerimalacok gazdáját, egy 45 éves soproni férfit. A kihallgatásán a férfi bevallotta, hogy

nem tudott új gazdát találni az állatainak, ezért Fertőboz külterületén, egy bokros részen szélnek eresztette azokat.

Tettét beismerte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt