Állatkínzással vádolják, mert kirakta a tengerimalacait

bűnügy
2023 január 21., 08:38
comments 7

Állatkínzással gyanúsítja a Soproni Rendőrkapitányság azt a 45 éves férfit, aki kirakta a tengerimalacait, írja a nyugat.hu. Még október végén tett feljelentést egy soproni nő, miután kutyasétáltatás közben Fertőboz közelében két gazdátlan tengerimalacot talált az aljnövényzetben. A bejelentés után állatkínzás miatt indult nyomozás, a rendőrök hamarosan be is azonosították a tengerimalacok gazdáját, egy 45 éves soproni férfit. A kihallgatásán a férfi bevallotta, hogy

nem tudott új gazdát találni az állatainak, ezért Fertőboz külterületén, egy bokros részen szélnek eresztette azokat.

Tettét beismerte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.