Az amerikai nagykövet feltette a kérdést: mégis hogyan szolgálja magyarokat az, hogy a kormány orosz oligarchákat véd?

POLITIKA
január 21., 9:36
comments 55

Mégis hogyan szolgálja Magyarországot és a magyarokat az, hogy a kormány orosz oligarchákat véd, tette fel a kérdést David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete Twitterén.

Korábban a Szabad Európa írta meg, hog többek közt Aliser Uszmanovot, Pjotr Avent és Viktor Rasnyikovot szeretné eltávolítani a magyar kormány a vízumtilalmi és vagyonbefagyasztási listáról. Magyarország rajtuk kívül Uszmanov húgát, Gulbahor Iszmailovát is le akarja vetetni a listáról, akárcsak Aven üzleti partnerét, Mihail Fridmant; Dmitrij Mazepin belarusz-orosz oligarchát és fiát, Nyikita Mazepint; valamint Grigorij Berjozkin és Vjacseszlav Mose Kantor orosz oligarchákat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt