Az amerikai nagykövet feltette a kérdést: mégis hogyan szolgálja magyarokat az, hogy a kormány orosz oligarchákat véd?

POLITIKA
2023 január 21., 09:36
comments 53

Mégis hogyan szolgálja Magyarországot és a magyarokat az, hogy a kormány orosz oligarchákat véd, tette fel a kérdést David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete Twitterén.

Korábban a Szabad Európa írta meg, hog többek közt Aliser Uszmanovot, Pjotr Avent és Viktor Rasnyikovot szeretné eltávolítani a magyar kormány a vízumtilalmi és vagyonbefagyasztási listáról. Magyarország rajtuk kívül Uszmanov húgát, Gulbahor Iszmailovát is le akarja vetetni a listáról, akárcsak Aven üzleti partnerét, Mihail Fridmant; Dmitrij Mazepin belarusz-orosz oligarchát és fiát, Nyikita Mazepint; valamint Grigorij Berjozkin és Vjacseszlav Mose Kantor orosz oligarchákat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.