Ettől a 8 méteres Gizella királyné bábutól hónapokig rémálmaim lesznek

Lezárt tartalom a Kör tagjainak agyvihar
január 21., 20:58
comments 14

Nemrégiben részt vettem a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa programév megnyitóját beharangozó sajótájékoztatón, ahol azonnal el is döntöttem, hogy mindenképp megtekintem a műsort. Részben azért, mert elhangzott, hogy az esemény egyik fő attrakciója lesz egy 8 méteres bábu, ami Gizella királynét formálja meg. Mint minden ember számára, aki eléggé fél a beszélő bábuktól, a hasbeszélőktől, és a bohócoktól, igazi kilépőt ígért ez a komfortzónámból. Nem kellett csalódnom.

photo_camera Gizella királyné 8 méteres, beszélő bábuja a megnyitón.

Az M5 élőben közvetítette a hatalmas szavakkal beharangozott megnyitót, ami dicséretesen rövid volt, alig egy óra. Ez a fajta mértékletesség külön öröm egy olyan országban, ahol minden állami vagy céges ünnepség agyzsibbasztóan hosszú, mert valamiért azt hiszik, csak akkor lesz jó. De még egy reality kiválasztóshowja is végtelen szokott lenni Magyarországon, tehát mondom, ezért azonnal megadtam a pluszpontot.

A Ragyogj, Veszprém! névre keresztelt műsor közvetítése is csodálatos volt, ezt a lehető legkomolyabban mondom. Az M5 riportere Márkusné Vörös Hajnalka, a VEB2023 EKF programfejlesztési tanácsadója társaságában segített értelmezni a látottakat, és bevallom, Hajnalka útmutatásai nélkül sokszor elveszítettem volna a fonalat.

Na de mi volt?

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt