Navracsics szerint sokasodnak az érvek a BME, a Képzőművészeti Egyetem vagy a Zeneakadémia modellváltása mellett

oktatás
január 21., 12:30
comments 54

„Sokasodnak az érvek” az ELTE, a BME, a Képzőművészeti Egyetem vagy a Zeneakadémia átalakulása mellett, és bár

„nem biztos, hogy mindegyiknek lenne értelme”,

neki van tudomása arról, hogy „fontolgatják” az alapítványi átalakulást, hiszen sokkal több forrást kaptak az utóbbi időben, mint a magyar felsőoktatás 1990 óta bármikor, mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter egy rádióműsorban pénteken, amit a Népszava szemlézett. Navracsics elismerte, hogy az ELTE fideszes machinációktól” tartva utasította el a lehetőséget a vagyonkezelő alapítványi formában történő működésre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt