Nancy Pelosi ördögűzőt hívott a házába, hogy elkergesse a gonosz szellemeket

külföld
január 22., 17:46
comments 21

Nancy Pelosit, az amerikai Kongresszus alsóházának korábbi demokrata elnökét nagyon megviselte, hogy egy férfi októberben betört a házába San Franciscóban, és kalapáccsal összeverte férjét, Paul Pelosit. A volt házelnök lánya, Alexandra a New York Timesnak nemrég arról is beszámolt, hogy édesanyja

papot hívott a házba, hogy az űzze ki onnan a gonosz szellemeket. Alexandra szerint édesanyját nagyon megviselte az eset. Nancy Pelosi hibásnak érezte magát, mert a támadó valójában őt, nem pedig a férjét akarta megtámadni, és miközben kalapáccsal ütötte Pault, végig azt üvöltözte, hogy „hol van Nancy?” A támadó, David DePape a nyomozóknak is azt vallotta, hogy a demokrata politikusra akart rátámadni.

photo_camera Nancy és Paul Pelosi 2022 decemberében a Kapitólium épületében Washingtonban Fotó: ANNA MONEYMAKER/Getty Images via AFP

A cikk szerint az ördögűző szertartásra hálaadáskor került sor. A New York Times riportere Nancy Pelosival is beszélt, bár az ördögűzés nem került szóba. Pelosi azt mondta, férje három-négy hónap múlva épülhet föl teljesen a támadáskor elszenvedett sérüléseiből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt