Nyolc évvel a események után nagy meglepetésre vádat emelnek a NER legátlátszóbb és egyben legviccesebb korrupciós ügyében, amit hókotrókkal követtek el

Lezárt tartalom a Kör tagjainak bűnögy
január 23., 18:51
comments 6
  • Egyetlen focipályányi terület hómentesítéséért fele annyit fizettek ki egy évre, mint amennyiből Szekszárd, Békéscsaba vagy Pécs összes közterületét hó- és jégmentesítik ugyanennyi ideig.
  • A rendőrség azt azért nem merte kimondani, hogy ez nem feltűnő, ezért inkább írásba adták, hogy egyszerűen fizikai képtelenség megállapítani a hóeltakarítás piaci árát.
  • És azt is írásba adták, hogy az érintett állami intézmény vezetője agyilag képtelen volt felfogni, hogy 25 millió forint nagyon sok 3 udvar lehólapátolásáért.
  • Majd mindezek után most mégis rájöttek, hogy valami talán nem volt rendben.
  • Hogy miért? Talán mert 8 évig húzták a nyomozást és most már úgysem derülhet ki sok minden.

A 444 információi szerint Polt Péter legfőbb ügyész ma, január 23-án hétfőn levélben üzente meg Hadházy Ákos képviselőnek, hogy befejeződött a rendőrségi nyomozás a TKKI hókotró-ügyében, és a nyomozóhatóság azt javasolta az ügyészségnek, hogy emeljenek vádat.

Ezzel a lehető meglepőbb véget érheti a NER-korszak egyik legszórakoztatóbb és a rendszert magát viccesen leleplező korrupciós ügye.

Hogy miért meglepő, hogy egy első látásra is nyilvánvalónak tűnő csalást a rendőrség is annak tart? Leginkább azért, mert a nyomozó hatóság korábban ugyanebben az ügyben paródiába hajló módon próbálta fedezni a felelőst.

Elmeséljük, hogyan.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt