A celláját elárasztó csótányokról és tetvekről panaszkodik a nemi erőszak miatt őrizetben lévő Andrew Tate

külföld
január 24., 16:55
comments 12

A szervezett bűnözés és nemi erőszak vádja miatt őrizetben lévő nőgyűlölő influenszer, Andrew Tate a román börtönkörülményekről panaszkodott hírlevelében feliratkozóinak. Mint írta, a cellája sötét, csótányokkal, tetvekkel és ágyi poloskával fertőzött, Tate szerint ezzel „meg akarják törni”.

photo_camera Fotó: Andrew Tate/Twitter

Az amerikai külügyminisztérium korábban bírálta a romániai börtönök „nem megfelelő higiéniai körülményeit” és a természetes fény hiányát. A kínzás és az embertelen vagy megalázó bánásmód vagy büntetés megelőzésével foglalkozó európai bizottság (CPT) 2022-es jelentése szerint négy különböző román börtönben több cellában csótányokat és penészt találtak, a matracok pedig ágyi poloskával fertőzöttek.

Tate azt ígérte rajongóinak, hogy napi leckéket küld majd „az igazságtalan bebörtönzésről” rajongóinak, és arra kéri őket, hogy mindig tartsanak vele. Szerinte az őrök egyébként ártatlannak tartják őt, és „csak a munkájukat végzik, etetniük kell a családjukat”. Azt írja, azzal lázad, hogy tisztelettel bánik mindenkivel maga körül, és nem tudják megtörni.

A nőgyűlölő influenszert december 30-án vették őrizetbe szervezett bűnözés és nemi erőszak vádjával, és február 27-ig biztosan őrizetben marad. Az amerikai–brit kickbokszbajnokból lett valóságshow-szereplő, majd influenszer Tate-et és testvérét azzal gyanúsítják, hogy elrabolt és pornográf tartalmak készítésére kényszerített hat fiatal nőt. Ezen kívül az elmúlt hetekben 3 nő vádolta Tate-et azzal, hogy megerőszakolta őt. A román ügyészség lefoglalta Andrew Tate és testvére, Tristan Tate teljes romániai vagyonát, benne több ingatlannal és luxusautókkkal. (Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt