A román hatóságok lefoglalták Andrew Tate összes vagyonát

bűnügy
2023 január 04., 19:06
comments 9

A román ügyészség lefoglalta Andrew Tate és testvére, Tristan Tate összes romániai vagyonát, beleértve az ingatlanokat és a luxusautókat - írja a Spy News román híroldal. A nőgyűlölő influenszert december 30-án vették őrizetbe szervezett bűnözés és nemi erőszak vádjával.

Andrew Tate Bugattit tankol.
photo_camera Andrew Tate Bugattit tankol. Fotó: twitter.com/cobratate

Az Antena 3 CNN hétmillió euróra becsülte a bukaresti villa értékét, ahol elfogták őket, és „tucatnyi” autóról írtak. Maga Tate az elhíresült Twitter posztban azt írta, 33 autója van, de nem tudni pontosan, hogy ebből hányat tart Romániában és milyen márkájúak. Biztosan van egy Bugatti Chironja, két Ferrarija, egy Rolls Royce-a és egy Porschéja. A Spy News szerint a lefoglalt járművek értéke ötmillió euró körül van.

Az amerikai-brit kickbox-bajnokból lett valóságshow-szereplő, majd influenszer Tate-et és testvérét azzal gyanúsítják, hogy elrabolt és pornográf tartalmak készítésére kényszerített hat fiatal nőt. A Tate-fivérek és a két másik gyanúsított 30 napig biztosan őrizetben marad.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.