Kérlek, írj nekem a kisfarokenergia@legyenéleted.com-ra - válaszolta Greta Thunberg a provokáló influenszernek

INTERNET
2022 december 28., 13:59
comments 86

Andrew Tate kickbox-bajnokból lett valóságshow-szereplő és férfiinfluenszer Greta Thunbergnek címzett posztjában arról írt: 33 autója van, közötte Bugatti és Ferrari is, és arra kérte a klímaaktivistát, hogy adja meg neki az emailcímét, hogy az összes autójának adatait, és károsanyag-kibocsátását elküldhesse neki.

Thunberg így válaszolt Tatenek:

„Igen, kérlek, világosíts fel. Írj nekem a smalldickenergy@getalife.com-ra”.

link Forrás

A „kis farok energia" egyébként nem péniszméretre utal, hanem arra a jelenségre, amikor valaki úgy akar menőnek tűnni, hogy valójában nincs mögötte semmi.

A 36 éves Andrew Tate leginkább a nőgyűlöletéről híres: augusztus végén a TikTok és a Meta is letiltotta, mert egy posztjában arról beszélt, a nők a férjeik tulajdonai, és „gyereket kell szülniük, otthon kell lenniük, csendben kell lenniük és kávét kell főzniük”. De olyan is előfordult, hogy a nőket egyszerűen kutyákhoz hasonlította. Tate egyébként a Big Brother című valóságshowban vált ismertté, ahonnan szintén kirúgták a készítők, mert a műsor alatt kikerült róla egy videó, ahol bántalmaz egy nőt.

Thunberg válasza több mint 100 ezer kedvelést kapott egy óra alatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.