Kutya lőtt le egy férfit Kansasben

baleset
január 24., 20:30
comments 1

Meghalt az a 30 éves férfi, akit eltalált egy véletlenül elsülő fegyver Kansasben. A hatóságok szerint a baleset úgy történt, hogy a kisteherautó hátuljában utazó kutya véletlenül rálépett egy ott hagyott fegyverre, ami elsült és hátulról eltalálta az anyósülésen utazó férfit. Az autó sofőrje nem sérült meg.

photo_camera Vadászfegyver hangtompítóval és egy drótszőrű német vizsla. A kép illusztráció. Fotó: AXEL SEIDEMANN/dpa Picture-Alliance via AFP

A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a férfi életét. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kutya, a fegyver és a teherautó kié volt. A megyei seriff hivatala annyit közölt, hogy a jármű hátuljában vadászfelszerelést találtak. (NBC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt