Tiborcz István eladja két ausztriai síszállodáját, a vevő vezetője Megdet Rahimkulovhoz köthető

gazdaság
január 24., 16:03
comments 3

Tiborcz István cége, a BDPST Zrt. eladja az osztrák Hotel Alpenblicket és a Relax Resort Hotel Kreischsberget birtokló és üzemeltető vállalatokat, írja a Hvg.hu. A vevő Peter’s Consulting Kft.-t az a Zentai Péter vezeti, aki a Magyarországon élő Megdet Rahimkulov orosz milliárdos cégeit is irányítja. Tiborcz cége kedden jelentette be az adásvételt, a két osztrák síhotelt februártól Zentai cége üzemelteti.

photo_camera Tiborcz István Fotó: Németh Dániel/444

A BDPST Group közleményében azt írta, a két szálloda eladása a cégcsoport hosszú távú üzleti stratégiájába illeszkedik, és alapot teremt a 2023-as szállodaportfoliójukra vonatkozó terveik megvalósításához.

A BDPST azt is bejelenetette, hogy az első negyedévben egy új, egységes ernyőmárka bevezetését tervezi a magyar piacon, a jövőben az összes BDPST által vitt hotelt és éttermet az fogja majd össze.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt