Emeli a MOL a benzin nagykereskedelmi árát

gazdaság
2023 január 25., 07:30
comments 1

Szerdán a Mol emeli a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát. A benzin esetében ez bruttó tíz forintot jelent, míg a gázolaj beszerzési ára öt forinttal emelkedik – írja a Holtankoljak.net.

A piacon a benzinkutak ettől eltérően alakítják a kiskereskedelmi árakat az elmúlt 2 hétben, így nehéz megjósolni, hogy szerdán milyen átlagáron tankolhatnak az autósok. Kedd délután az átlagár a benzin esetében 631,3 forint, a gázolaj esetében pedig 693,6 forint volt.

390 forintos euróval számolva a szomszédos országok mindegyikében alacsonyabb a benzin literenkénti átlagára, mint nálunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.