Emeli a MOL a benzin nagykereskedelmi árát

gazdaság
január 25., 07:30
comments 1

Szerdán a Mol emeli a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát. A benzin esetében ez bruttó tíz forintot jelent, míg a gázolaj beszerzési ára öt forinttal emelkedik – írja a Holtankoljak.net.

A piacon a benzinkutak ettől eltérően alakítják a kiskereskedelmi árakat az elmúlt 2 hétben, így nehéz megjósolni, hogy szerdán milyen átlagáron tankolhatnak az autósok. Kedd délután az átlagár a benzin esetében 631,3 forint, a gázolaj esetében pedig 693,6 forint volt.

390 forintos euróval számolva a szomszédos országok mindegyikében alacsonyabb a benzin literenkénti átlagára, mint nálunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt