Halnevelő tóba hajtott az elkötött kocsival egy 16 éves lány

bűnügy
január 25., 8:56

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 17 éves lány ellen, aki elkötött egy parkoló autót, majd egy tóba hajtott vele.

A vádirat szerint 2022-ben egy májusi estén az akkor 16 éves lány a szécsényi bányató mellett beült egy nyitott autóba, amelyben a slusszkulcs is benne maradt. Elindult a gépkocsival, majd egy kanyarban elvesztette a jármű felett az uralmat, és az útról lehaladva egy halnevelő tóba hajtott.

Az ügyészség jármű önkényes elvételének vétsége miatt nyújtott be vádiratot a büntetlen fiatalkorúval szemben, melyben próbára bocsátás és a próbaidő tartama alatt pártfogó felügyelet alkalmazására, valamint arra tett indítványt, hogy a közel 60 ezer forint összegű bűnügyi költséget is a vádlott fizesse meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt