link Forrás

„A koliszobám havonta 18 ezer forint volt, most 65 ezret fizetek az albérletért”

video
2023 január 28., 16:22
comments 3
  • A budapesti egyetemisták számára a legolcsóbb lakhatási forma a kollégium lenne, ez azonban a férőhelyhiány miatt sokak számára nem elérhető.
  • Bella Győrből, Ferenc Lentiből, Milán pedig Debrecenből ment Budapestre egyetemre, hárman három különböző módon oldják meg a lakhatásukat.
  • Szakértők szerint az egyik legnagyobb probléma az, hogy nincs egységes kollégiumi felvételi rendszer, ami tovább bonyolítja az alapból is bürokratikus eljárást.
  • A közel 9 ezer férőhelyes Diákváros megépülése nagy előrelépés lenne, de teljesen az sem oldaná meg a problémát.
  • A videót a 444 videós gyakornokai, Kovács Bendegúz, Vörös László, Kristóf Balázs és Benics Márk készítették.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.