Hajnalban leégett egy uszoda tetőszerkezete a XVI. kerületben

tűz
január 28., 07:48

Az MTI tájékoztatása szerint a 2200 négyzetméteres uszoda tetőszerkezete 300 négyzetméteren gyulladt ki. A tűzesethez a fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltók is kivonultak.
A katasztrófavédelem mobil laborja folyamatosan ellenőrzi a környéken a levegő minőségét, de veszélyes anyagkoncentrációt a mérések nem mutattak ki - ismertetik a közleményben.

Budapest XVI. Kerületi Önkormányzata Facebookon posztolt az esetről. A polgármester azt írta, eddig nem tudni, mi okozta a tüzet a rákosszentmihályi Konrád Ferenc Uszodában, a pontos okokra a statikai ellenőrzés utáni tűzvizsgálat eredménye ad majd választ.

photo_camera Fotó: Budapest XVI. Kerületi Önkormányzat


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.