13 ukrán nemzeti zászlót lopott el, most évekre börtönbe mehet egy odeszai férfi

külföld
2023 január 30., 16:34
comments 3

A kijárási tilalmat ellenőrző járőrök fogták el azt a férfit, aki házak faláról lopkodta le az ukrán zászlókat az éjszaka folyamán Odeszában, hogy aztán azokat eladja a piacon 50 hrivnyáért. Tizenhármat sikerült begyűjtenie, míg el nem kapták.

A kerületi rendőrkapitányságon tájékoztatták, hogy az ártatlannak tűnő „csíny” komoly büntetést von maga után. Hadiállapot idején elkövetett lopásról van szó, amelyet az ukrán törvények öttől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetnek.

(Korrespondent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.