„Jelentős eszkalációval” fenyeget a Kreml, ha további nyugati fegyverek érkeznek Ukrajnába

külföld
január 30., 15:36
comments 49

A Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov szerint ha a Nyugat további fegyvereket szállít Ukrajnának, az a konfliktus „jelentős eszkalációjához” vezet majd. Mindezt azután mondta újságíróknak, hogy Andrij Melnik ukrán külügyminiszter-helyettes felszólította Németországot, hogy küldjön országának egy tengeralattjárót:

link Forrás

Peszkov ez alapján odáig jutott, hogy szerinte a nyugati országok „bátorítják ezeket a követeléseket”. „A NATO-országok egyre inkább közvetlenül bevonódnak a konfliktusba” – mondta.

(Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.